dilluns, 29 d’abril del 2013

La Marea Verda al CEIP Núm. 5, als mitjans de comunicació


Els mitjans de comunicació s'han fet ressò de l'acció de la Marea Verda que vam protagonitzar els pares i mares del CEIP Núm. 5 el passat 25 d'abril, amb la concentració a les portes del col·legi.
Concretament, Levante-EMV, en la seua edició comarcal de l'Horta en va parlar dissabte 27 d'abril de 2013, en un collage amb d'altres accions reivindicatives a la comarca.
També, de manera més fidel a la notícia, va parlar-ne El Punt-Avui el divendres 26 d'abril amb la seua informació La Marea Verda dels Pares i Mares del CEIP Núm. 5 d'Aldaia es per les 2 unitats d'Infantil.
Seguirem informant.

***

Los medios de comunicación se han hecho eco de la acción de la Marea Verde que protagonizamos los padres y madres del CEIP Núm. 5 el pasado 25 de abril, con la concentración a las puertas del colegio.
Concretamente, Levante-EMV, en la su edición comarcal de l'Horta habló de ello el sábado 27 de Abril de 2013, en un collage con otras acciones reivindicativas en la comarca.
También, de manera más fiel a la noticia, lo publicó El Punt-Avui el viernes 26 de Abril con su información La Marea Verda dels Pares i Mares del CEIP Núm. 5 d'Aldaia es per les 2 unitats d'Infantil.
Seguiremos informando.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada