dimarts, 23 d’abril del 2013

Presentem recurs de reposició



A/At Pares i Mares CEIP Núm. 5
Amb el present post us adjuntem el model de recurs de reposició que cal omplir individualment per a protestar per la supressió de 2 unitats d'Ed. Infantil que Conselleria vol dur a terme per al nostre centre i per al curs 2013-14.
L'AMPA ja ha tramitat el seu corresponent recurs.
Al mateix document teniu la versió en valencià i en castellà. Escolliu la que vulgueu.
Cal que ompliu 2 còpies (una serà el vostre resguard).
S'ha d'entregar fins el dia 1 de maig en la finestreta única de l'Ajuntament d'Aldaia (de 9 a 14 hores en dies laborables) o a qualsevol oficina del PROP.
Agraint-vos la vostra resposta a totes estes iniciatives pel bé de l'educació dels nostres fills, rebeu una cordial salutació.
Atentament.

AMPA CEIP núm. 5 d'Aldaia


****
A/At Padres y Madres CEIP Núm. 5
Con el presente post os adjuntamos el modelo de recurso de reposición que hay que rellenar individualmente para protestar por la supresión de 2 unidades de Ed. Infantil que Conselleria quiere llevar a cabo en nuestro centro y para el curso 2013-14.
La AMPA ya ha tramitado su correspondiente recurso.
En el mismo documento tenéis la versión en valenciano y en castellano. Escoged la que queráis.
Hay que rellenar 2 copias (una será vuestro resguardo).
Se puede entregar hasta el día 1 de mayo en la ventanilla única del Ayuntamiento de Aldaia (de 9 a 14 horas en días laborables) o en cualquier oficina del PROP.
Os agradecemos vuestra respuesta a todas estas iniciativas por el bien de la educación de nuestr@s hij@s, recibid un cordial saludo.
Atentamente.

AMPA CEIP núm. 5 d'Aldaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada